Klanten zeggen

Hier kunt u uw reacties plaatsen over de nestkastje, vogelhuisjes enzovoort.

5 gedachten over “Klanten zeggen

 1. Hallo, bedankt voor de prachtige nestkastjes, dat is heel wat beter dan van de bouwmarkt. De mezen zijn al druk in de weer.

 2. Hallo daar, ik heb inmiddels 2 bosuilenkasten en 1 kerkuilenkast besteld en geleverd gekregen. De service is erg goed, met vriendelijke begeleiding bij de aankoop. De kasten zien er goed uit en zijn van goede kwaliteit.

  De bosuilenkasten zijn helaas dit voorjaar (nog) niet bezet door bosuilen, maar in de ene kast zit een kauwenechtpaar met jongen. Ook leuk natuurlijk.

  De kerkuilenkast hangt sinds gisteren in een schuur waar een kerkuil overdag slaapt. Hopelijk weet de kerkuil deze kast snel te vinden.

  Vr gr Chris van Rijswijk

 3. 20-6-13 een groot voederhuisje opgehaald. Ziet er prachtig uit in de tuin en de vogels zijn er ook erg blij mee, pimpels, koolmezen, huis- en ringmussen, kauwen, grote bonte specht en een tortel op het dak. De constructie van het vogelhuisje verraad een vakkundig ambachtelijke hand, deze gaat langer mee dan telkens de 2 jaar van het prutsgeval uit een bouwmarkt (dat was ik dus ook zat).

 4. 2 x gierzwaluwkast en 1 x vleermuizenkast , ik kan maar een ding zeggen ” goede wijn behoeft geen krans ”

  Mvg, Joop

 5. Alleen het bij U op bezoek komen om naar de prachtige voederhuisjes te kijken was al een feest. Wij hebben dan ook meteen een prachtig huis( extra groot) mee kunnen nemen. Het is een lust om naar te kijken en de vogels hebben na twee uur het al in beslag genomen. Wij zijn er erg blij mee en kunnen er jaren plezier aan hebben want de kwaliteit is geweldig. Hierbij onze dank. Met vriendelijke groeten uit Leusden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.